D & F
 

verblijf

B&B Dons en Flanel bestaat uit twee gastenkamers, 'Dons' en 'Flanel'.  Ons domein is een 1 ha grote landschapstuin met bosje en enkele fijne gezellig overdekte zithoekjes waar de gasten midden in de natuur kunnen cocoonen. De B&B is nieuw gebouwd met aandacht voor streekeigen materialen en mooie integratie in de natuur. Wij ontvangen nu al sinds 2008 gasten in dit paradijslijk landelijk kader. Onze Facebookpagina bulkt van de mooie foto’s die hier doorheen de seizoenen en de jaren genomen zijn.

 

voorzieningen

De volledige B&B, 2 kamers en een ontbijtruimte met keuken,  is eigenlijk een charmant huisje dat tegen ons huis aanleunt. Er is een maximum aan privacy en alle hedendaags comfort is aanwezig.

Op het gelijkvloers bevindt zich de ontbijtruimte en een gemeenschappelijke zithoek en keuken waar de gasten ongestoord gebruik van kunnen maken. Van daaruit kan u trouwens genieten van een mooi zicht op de binnentuin en hebt u toegang tot een gezellig terrasje midden in het groen. Het keukentje is voorzien van een koelkast met drank, glazen, bestek, koffiezetapparaat en microgolfoven. U kan er echter niet koken want er is geen kookplaat aanwezig.  Wij helpen onze gasten graag met het zoeken naar een gepast restaurantje.

Koffie en thee zijn er altijd gratis ter beschikking.

 

B&B 'Dons en Flanel' situeert zich in het uiterste zuiden van de Westhoek: 'Bachten de Kupe' de plaats bij uitstek voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. De centrumsteden  Veurne, Diksmuide, Poperinge en Ieper zijn van hieruit  in weinig tijd vlot  met de wagen te bereiken. De mooie historische  stadjes Hondschote en Bergues in Frankrijk zijn hier vlakbij,  op 17 km ligt Plopsaland en iets verder de Vlaamse kust (De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort).

uitvalsbasis

 

parking

 

Veilige private parking en bergplaats voor fietsen en moto's aanwezig.